Dorohoi News Logo

Dorohoi : [FOTO] Acţiune de informare preventivă a I.S.U. Botoşani la Şcoala Cornerstone

Instruire ISU - HCI Cornerstone

Acţiune de informare preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă desfăşurată la Şcoala Cornerstone - Filiala HCI Dorohoi, de către Inspecţia de Prevenire a I.S.U. Botoşani.

Activitatea de joi, 17 februarie, a avut ca scop însuşirea de către profesori, elevi, preşcolari şi angajaţi ai instituţiei, a normelor şi regulilor de comportare în perioada premergătoare, pe timpul şi după producerea unor incendii sau inundaţii, precum şi a măsurilor de auto-ajutor şi prim ajutor în astfel de situaţii.

“Obiectivele unor astfel de activităţi desfăşurate pe categorii de vârstă şi categorii socioprofesionale, sunt de a conştientiza riscurile la care se pot expune, crearea spiritului preventiv prin cunoaşterea şi asigurarea măsurilor corecte la producerea unor dezastre, cunoaşterea şi exersarea modului de comportare atât cu cetăţenii cât şi cu autorităţile locale şi nu în ultimul rând informarea cu privire la modul de apelare a numărului de urgenţă 112”, a declarat Lt. colonel Radu ŢIPIŞCĂ, şef comp. în cadrul inspecţiei judeţene din ISU Botoşani.
 
Astăzi pe timpul acţiunii au fost distribuite către participanţi materiale scrise (pliante) şi s-au prezentat videoclipuri cu caracter educativ-preventiv din domeniul situaţiilor de urgenţă. (DorohoiNews.ro)

local
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web